Flødeboller – hjemmelavet marcipan og lidt om temperering af chokolade. Når du har kommet guf-cremen på dine kransekager, og den har trukket en time, skal Chokoladen tempereres og kommes på dine flødeboller
Den fik en lidt hård medfart, da jeg stegte bacon til vores æggekage i fredags. Det vil nok glæde den og resten af mit tøj, at vi i fremtiden mest holder os til pølser til æggekagen, da min mave absolut ikke var glad for (rigelig
Og da det gik op for mig, hvilken dag det er i dag, slog det mig også at jeg jo har denbedsteopskrift på kanelsnegle liggende, som jeg slet ikke har fået delt med jer
Lad dennemarcipangrød svale til den skal anvendes i kagen. Ovnen skal simpelthen fordele varmen lige, for at undgå kager og brød, der er brændt i den ene side og helt ubagt i denanden
I sidste uge fik jeg kogt en mægtig portion æblemarmelade med kanel, og tidligere på måneden udviklede jeg den her helt fantastiske kage, som I får opskriften på i dag
Min æbletærte er inspireret af Mette Blomsterberg, og det er bestemt en af de bedste, jeg har smagt, og så bliver den simpelthen så flot og lækker med de forskellige lag
Er du ligeglad med sukkerdelen, kan du også med fordel tilsætte en håndfuld revet marcipan til opskriften Jeg tilsatte i øvrigt også revet appelsinskal – det blev den ikke ringere af
Riv marcipanen eller denden i mindre stykker. Han har endda været så sød at afmåle fyldet i lagkagendenne gang, så den får I også en opskrift på her senere
Besøget gav dog anledning til at besøge bedstevennen, der bor indenfor en halv kages radius af markedet, der i år var endnu større og endnu mere velbesøgt end blot sidste år
) er limet sammen med spiselig lim lavet af tylosepulver, så jeg var sikker på, at de ikke ville gå fra hinanden, når jeg skulle flytte dem over på kagerne
Den her kage, synes jeg, er min bedste til dato. Nu sidder jeg her i Den Brune Bisse, superglad, tilfreds og med god udsigt til en meget fornærmet schæfer, fordi der ikke har været tid til hende her til formiddag
og så har den en kant af hvid marcipan, lyserød flødeskum og pyntet med friske kirsebær. Billederne er fra min prototype i sommers, den første af mange Cindy´s lagkager jeg kommer til at lave - håber jeg