Det blev en af de bedste frostings jeg har lavet. Det drillede helt vildt da jeg ville klistre chokoladeknapperne fast påpindenmed chokolade – chokoladen ville ikke størkne
Heldigvis var der stor kompetence at hente, og jeg fik en god opskrift, som jeg egentlig tog udgangspunkt fra, men erstattede glukosesirup med Fiber sirup (rene fibre og færre kalorier), og sukker med Suvida’s sukkererstatning (ingen kalorier)
Det er helt perfekt, og kagen bliver på ingen måde dårligere af at blive frosset. Jeg havde derfor om formiddagen været i sving med, at få bagt og valget faldt hurtigt på min ynglings brownie
Det er derfor min version af opskriften og dermedden jeg har fulgt. Det var kæresten som skulle bestemme "menuen", hvilket ikke er nemt da han på ingen måde er den store kagespiser
Men her er opskriften altså på min version af verdensbedstebanankage – her i en springform på ca. Det var egentlig min tanke at bage den som muffins, for det kan opskriften nemlig også sagtens bruges til
Og da det gik op for mig, hvilken dag det er i dag, slog det mig også at jeg jo har denbedsteopskriftpå kanelsnegle liggende, som jeg slet ikke har fået delt med jer
Facebook, instagram og alle de andre sociale medier, bugner af det ene smukke billede efter det andet af kager der skinner om kap med solen og her vil jeg påbedste vis beskrive hvordan du selv kan lave en kage der vil trække tæppet væk under selv den største kageelsker
Opskriftenpåverdensbedste brownies forpligter jo, men den her er spækket med lækker mørk chokolade, oreo’s en masse og toppet med peanutbutter og havsalt
Så det har krævet endnu en kage i dag at komme ovenpå, men den får I altså først i weekenden. Sprød her betyder lidt for marengsagtig i et lidt for tykt lag, fordi den fik for længe på ovnens eftervarme
I den oprindelige opskrift, bruges der appelsin marmelade men det kan jeg ikke lide pga. Men efter min mening er det altså en bedre kagemed passionsfrugt karamellen end med marmelade, så det er det værd at bruge tid på at lave en karamel sauce
Jeg har vist aldrig fået nedfældet en samlet opskriftpåMichelinkagen. Når du har taget den ud af ovnen placeres pålægschokoladen i et enkelt lag henover kagen
Min æbletærte er inspireret af Mette Blomsterberg, og det er bestemt en af de bedste, jeg har smagt, og så bliver den simpelthen så flot og lækker med de forskellige lag