Start med at smelte smørret til kagen, lad det køle lidt af og bland medkærnemælken. Server kagenmed det samme (men den er næsten bedre efter en nat på køl)
Stil smørcremen på køl, indtil den er fast nok til at bygge med. Som sædvanlig bliver mine små projekter altid lidt større, end jeg har regnet med, og dette var ingen undtagelse, men efter en stor omgang bagning og meget rod i køkkenet blev jeg altså færdig med min sankt hans kage, og jeg synes da ikke, at I skal snydes for at se den Jeg har endda lavet en lille opskrift på den, så I selv kan lave den – til næste år måske
Vi danskere har selvfølgelig alle julespiserne (som du formentligt har frisk i erindring), der hører vintermånederne til, så har vi koldskål til de lange sommeraftener, og derudover har vi jo også et par spiser, der holder hele året - heriblandt den gode gammeldavs kringle
Ikke at jeg på nogen måde vil sammenligne min mors fantastiske chokoladekrans med en dunk klorin, men lige da jeg hev den ud af ovnen, var jeg straks tilbage i køkkenet, hvor vi boede, da jeg var lille
Jeg har ændret lidt i mængderne og skiftede den almindelige mælk ud medkærnemælk, netop fordi jeg blev lidt skræmt af sidste opskrift, og fordi jeg generelt synes, at kærnemælk giver en dejlig svampe-effekt til bagværket
hvis du har en sjat vaniljesirup på lager, så kan dumed fordel væde bundene ind i dette mens de køler af for sidste gang - det gjorde jeg, og det smagte himmelsk)Du kan med fordel bruge almindelig glasur til topping, men da jeg havde en frikost i køleskabet, så blev det til en omgang flødeostfrosting
Og vil derfor gerne lige dele denmed jer. Hak chokoladen rustikt, og vend det i dejen. Bruger du vaniljestang, da mas kornene med lidt sukker, og vend det i sammen med smør og sukker
Sprøde på toppen, svampede indeni og dejligt krydrede, ligesom æblemuffins skal være. Dejen skal bare blandes let med en ske – jo mindre du rører, jo luftigere bliver dine muffins