skyldes den store æske med dadler, som jeg har stående i skabet. Dennechokoladekage kommer fra Pia Krøyers ‘Sundt Sødt’ opskriftsbog, som jeg bare MÅ ha’ fingrene i
Selvom kagerne i dag er kendt som en traditionel dessert på øen, så var den oprindeligt en symbolsk hovedret, som fårehyrderne fik af deres koner, når de kom hjem fra vandring med fårene, og man havde lavet frisk fåremælksost
Det var dog lidt hårdt at skulle forberede det, eftersom energien var ekstra lav oven på influenzaen, men det lykkedes også denne gang at få produceret en masse lækkerier, vi kunne servere
Super frisk og let ostekage der er uden tilsat sukker og Glutenfri. Kom Mandelmel i en skål og bland det godt sammen med smøret, præs massen ned i bunden af springformen i et jævnt lag
Den hvide chokoladekagemed appelsin og solbær får du opskriften på her, og så kan du i mellemtiden glæde dig til at høre om, hvad jeg så fandt på til kagebordet – og måske kommer jeg også omkring mit månedsfortsæt for februar
Håber du vil nyde den. Det eneste ikke-veganske i retten er honningen, som nok godt ville kunne erstattes af sirup i dejen og ved at finde en anden opskrift på "skummen" (fx
hvis du har en sjat vaniljesirup på lager, så kan dumed fordel væde bundene ind i dette mens de køler af for sidste gang - det gjorde jeg, og det smagte himmelsk)Du kan med fordel bruge almindelig glasur til topping, men da jeg havde en frikost i køleskabet, så blev det til en omgang flødeostfrosting
“Invitationen” var nu mere en høflig måde at sige det på, for hvis en tyrkisk eller arabisk mor først har besluttet, at du skal spise med, så er der altså ingen vej uden om