Lakridskage med karamelcreme, karamelsmørcreme og flydende karamel på toppen. Så det får pludselig en succesfuld afprøvet lakridskage med karamelcreme til at ligne venstrehåndsarbejde (hvilket det også er, eftersom jeg er netop venstrehåndet)… Så LEGO Ninjago må I have til gode til jeg ved, om det bliver en succes eller forbliver en af mine mange køkkenhemmeligheder… I dag gælder det lakridskagen
Ja, at have olivenolie i chokoladekagen er sandt nok ikke almindeligt, men det er ikke desto mindre en strålende måde at gøre den “gode, gamlechokoladekage” lidt mere italiensk på
Det er sådan én af de dér kager, hvor du tænker, ”håber ikke de andre tager for meget, for jeg kan sagtens spise det hele selv”, indtil du har sat tænderne godt ind i stykke to, så ved du godt, at det kan du ikke – i hvert fald ikke uden pauser
Her kommer en variant af dengamle sønderjyske fedtkage. Chokoladenøddekager. Stuetempereret margarine og svinefedt æltes ind i dejen, som samles med gode kræfter eller med hjæp fra røremaskine
Egentlig havde jeg bestemt mig for dengodegamlechokoladekage, men da jeg forleden sad og stalkede blogge, faldt jeg over denne opskrift på brownies med jordbær