Fordel glasuren på kagen, pynt med frysetørrede hindbær eller hvad du synes, og lad den køle helt af (helst i køleskabet) før den serveres med en god kop kaffe og måske en kugle vanilleis, hvis du bruger den som dessert
For præcis et år siden bagte jeg Marinas chokoladekage med nøddeknas. Kagen var så lækker, at jeg her i æblesæsonen, fik lyst til at bage den igen for den tåler bestemt en gentagelse
Og ja I læser helt rigtigt i min opskrift – jeg har brugt rørsukker Det er dog i en så forsvindende lille mængde i forhold til smør og chokolade andelen – jeg gik ihvertfald fri for blodsukkerudsving på kagen
Tag kagen ud af ovnen og ud af formen, og lad den køle helt af. Jeg har forsøgt at finde ud af, hvordan sammenhængen mellem politi og citronmåne er opstået, men uden held
Resten af chokoladekagen kan sagtens fryses ned, så der er til romkugler en anden gang, eller bare til at spise, som den er - dog gerne med lidt glasur på
Men sørg for at kagerne er kølet helt af inden det bliver fordelt ovenpå. Dennechokoladekage er luftig, fugtig og så utrolig lækker, og til alle slikmunde som gerne vil have noget sødt uden alle kalorierne er denne et hit
Tilsæt lidt mælk for at få denrigtige konsistens – frostingen skal være cremet og lækker, men fast nok til at sprøjte flot ud på kagerne, så den må endelig ikke blive for tynd
pludseligt dødsfald i familien – det er umuligt ikke at blive påvirket af den slags, så aftenen fik da også en heltanden form for nærvær og varme, end jeg havde planlagt
Du kan lave hjemmelavet marcipan både med og uden skal. Ris a la mande med dadler og chokoladeGlutenfri muffinsKvædemarmeladeGlutenfri chokoladekage med powerChokolademousse med mandelcroquant Glutenfri rugbrødDel dette
) (og hey, jeg synes nu den smager bedre end selve denrigtige snickers-bar. Jeg tænkte at jeg ville overraske min mand inden jeg tog på arbejde, så han selv kunne komme hjem fra arbejde og nyde kagen mens jeg var væk
Den imponerede mindst lige så meget som forretten og havde denheltrigtige størrelse, så jeg kunne gå fra restauranten med en rigtig rar fornemmelse af mæthed og lethed i kroppen