Den nemme bearnaise sauce opskrifter

Ægte sauce bearnaise – med mørbradbøf og ovnkartofler

Ægte sauce bearnaise – med mørbradbøf og ovnkartofler

Men sørg omvendt også for at smøret er så varmt som muligt når du skal bruge det, for det er svært at varme saucen op når den først er lavet, den skiller utroligt nemt – så det vil være smørets temperatur der afgør hvor varm din bearnaise er, når den serveres, og det er derfor ægte bearnaise altid kun serveres lun på restauranter der laver det fra bunden
Kokosmakroner med chokolade

Kokosmakroner med chokolade

I søndags grillede vi en dyrekølle og jeg serverede hjemmelavet bearnaisesauce til hele banden. De skal være let gyldne – men stadig lidt bløde inden i
Ideer til mad i varmen

Ideer til mad i varmen

Jeg bager jævnligt flutes, så vi har i fryseren, og nedenfor får du opskriften på både et med masser af kerner og mit allernemmeste flute, som kræver meget lidt arbejdsindsats, da det er koldhævet