Varm den forsigtigt op til den får denrigtige konsistens. Der er ikke noget bedre og mere sommerlig end den bedste klassiske jordbærtærte med et tyk lag chokolade på en svampet og blød mazarinbund
Ej, hvor jeg glæder mig til den "rigtige" jordbærsæson starter. Denne opskrift er relativ nem, og du kan egentlig hurtigt "trylle" en lækker jordbærtærte frem for denne kræver nemlig ikke, at du først skal lave en mørdej
gå ind på min YouTube kanal og find længden på den video, som Marie Vagn-Hansen optog ved Kreative Dage sidste år… Skriv det i kommentarfeltet herunder…
I sommers lavede vi verdens bedste jordbærtærte med søde danske jordbær, marcipan og mørk chokolade. Vi har arbejdet længe med at kode og designe siden, så den bliver præcis, som vi gerne vil have det
Det endte ud i blandt andet denne opskrift på en raw jordbærtærte. Tærtebunden er lavet af nødder og dadler, lidt crunch fra dehydreret boghvede, mens den får lidt kant fra citronskal, en smule salt og vanilje
men den er godt nok. Men at vågne op efter et hårdt døgn, til en besked på bloggen, fra en anonym, der skriver at hun/han er vild med min "sunde jordbærtærte", varmer i hele kroppen og sparker humøret helt i top