Det må endelig ikke blive sorte, så smager de af kul. Kom blomkålen tilbage i gryden med ca. Ved første øjekast ligner det jo egentlig bare en omgang bøf med løg og en ordentlig omgang fed brun sovs
) Under alle omstændigheder skal du holde godt øje med stegen, så sværene ikke bliver sorte. Når gryden med de skrællede, hvide kartofler tændes, skal du i gang med at lave de brune kartofler (opskriften finder du her
Væsken sies over i en anden stor gryde og grøntsagerne kan enten smides ud eller blendes med noget af kogevæsken og blive til en glimrende sovs, kan sagtens fryses
Første gang jeg stiftede bekendtskab med syltede rødløg var på Den Rustikke i Aarhus. Herefter koges vand, eddike og sukker op i en gryde sammen med laurbærblade og peberkorn
Skær løgene i tynde skiver, og smid dem i wok/gryde sammen med den resterende del af ghee’en. Lad kyllingen brune på alle sider, inden du ta’r dem fra varmen