Den store bagedyst brød opskrifter

Epi - brød med krumme

Epi - brød med krumme

Mit brød blev virkelig vellykket, og det er sjældent, jeg har lavet noget, der har været så let. Epiformen - som dog gerne må være lidt mere fremtrædende, men det kommer næste gang
Aksebrød

Aksebrød

 Selvom selve formen på brødet er nappet fra Nanas fine Epi brød, så er det ikke den opskrift jeg har brugt til dette brød, men derimod min helt egen og lidt grove version, af et lækkert og luftigt hvedebrød
Stjernebrød m. pistacienødder

Stjernebrød m. pistacienødder

- en sød og lækker eftermiddags-godteFor efter at have set hvert eneste program af "Denstorebagedyst", ja så bliver jeg altså ekstremt inspireret hver evig eneste gang
Foccacia med rødbede og gedeost

Foccacia med rødbede og gedeost

Oplæs gæret i vandet sammen med en lille smule sukker (det var et tip jeg så i denstorebagedyst. Men brødet smagte rigtig godt, dog fik jeg ikke denstore ros for at bruge gedeost, da det har en lidt kraftig smag, så jeg tænker at bruge en anden ost (eks
Vægttab - status

Vægttab - status

Efter nytår var projektet at blive god til at lave fine, sirlige kager, så jeg var helt klar til "Denstorebagedyst"
I år bliver det helt crazy på Kreative Dage

I år bliver det helt crazy på Kreative Dage

Jeg blev næsten bogstavelig talt væltet bagover af mængden af kreative bageentusiaster, der trofast havde fulgt med i bagedysten, mens den rullede over skærmen året forinden
Honninghjerter

Honninghjerter

Jeg var dog på julebagekursus i Meyers madhus i weekenden, hvilket der kan ses billeder fra på facebooksiden og her købte jeg også den nyeste bagebog
Norsk hyttebrød med chiafrø

Norsk hyttebrød med chiafrø

Norsk hyttebrød med chiafrø er i min verden et søndagsbrød, da der er smør og sukker i dejen, men det smager nu godt

Pull-apart Bread

Jeg elsker at prøve noget nyt og lige nu med Denstorebagedyst på DR, så vil jeg også igang med at bage