Temperer den hvide chokolade ved at hakke den groft og komme den i en dyb skål. Den bryllupskage blev lavet med øje for deltaljen og med et stort fokus på at vælge de gode løsninger – det vil sige, at vælge elementer, som jeg vidste jeg kunne løse til perfektion
Jeg synes det har været lidt en jungle at finde en brugbar opskrift, specielt fordi de fleste er på udenlandsk og det kan være lidt svært at se om det er “noget der funker”… Derfor valgte jeg den nemme løsning og bruge en af de opskrifter der blev brugt i Denstorebagedyst, for der havde jeg da en mulighed for at se resultatet af opskriften
Lad bare kagen stå på køkkenbordet mens du lige tilbereder chokoladen. En rigtig favorit i min verden. (Bag enten i én form af flere omgange eller bag i tre lige store forme
Jeg ved, han er vild med frugt i lagkager, så det var oplagt at plukke nogle af de lækre modne brombær, som vi har så mange af, og så koge en sylt, og blande den med fløde, hvid chokolade og lidt husblas
Jeg besluttede mig for at lave en makronmuffin til bund og så lave fyldet fra Sarah Bernhardt kagen og selvfølgelig overtrukket med chokolade (hvordan gør man dét uden toppingen falder af
Det er altså ikke en kage for mig da jeg foretrækker de luftige, men den faldt i meget god jord ved fødselsdagsbordet idag da "panelet" mente jeg skulle tilmelde mig "denstorebagedyst" eller "kagekampen"
Lige efter "Denstorebagedyst" havde været i køkkenet og skulle lave Othello-kager, var der vildt søgning på Othellokagen, og min kage her blev besøgt mere på én dag, end nogen anden kage jeg ellers har lavet