T. i. r. a. m. s. u. e. n. o. k. d. t. p. l. æ. g. H. h. v. c. j. b. (. 6. ). 2. 1. 3. ½. 5. 0. f. ø. E. N. D. V. I. R. 4. -. y. P. Y. 8. S. ,. L. F. O. å. /. é
Skyr dessert m. chokolade (og frugt). Sidste weekend var vi til min fars fødselsdag, og sjældent har jeg set så overdådigt et dessert-kage-bord som der
-))Pynt med hakkede pistacienødder, mørk chokolade og hindbær. Selve blancmangen har jeg lavet af frosne jordbær og græsk 10% yoghurt. { Blancmange med jordbær og græsk yoghurt }400 g frosne jordbær400 g græsk youghurt 10%20 g Stevia Hermesetas (4 tsk)4 tsk Agar Agar pulver - vegetabilsk husblas(eller 4 alm. husblas)1 frisk vaniljestangPistacienødder, mørk chokolade og hindbær til pynt. Bring de frosne jordbær i kog, tilsæt stevia og vaniljekorn, blend og opløs 2 tsk agar agar ( 2 stk husblas) efter anvisning på indpakningen. Jeg har brugt Mette Blomsterbergs lave dessert glas, som jeg har købt her Stil glassene straks skråt i køleskabet og lad dem afkøle i mindst 2 timer. Så har du lækker let og sund dessert med kun 122 kcal per portion
Pynt med jordbær og skær kagen med en skarp kniv. Chokolade kage. Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Lav chokoladespåner, ved at skrabe kanten af chokoladen med en skarp kniv. Familien og jeg, er ret vilde med cheesecake – og især cheesecake med friske jordbær
Jeg var til en fest for et år siden, og der på dessert bordet var der en fin opsats med jordbær - jeg har lige siden tænkt på at det måtte kunne jeg lave selv