Jeg elsker saltkaramel – i både is, desserter og kager, og selvom det tager lidt tid at lave, er det simpelthen så nemt at lave, hvis du vælger at bruge kondenseret mælk
Desserten er reddet med denne glutenfri chokoladekage i topklasse. Uanset om du er til løbeture og salatblade her i januar eller denne lækre konfektagtige chokoladekage uden mel, så kommer opskriften her, og du kan jo lave den både med sukker eller med sukkeralternativer som kokossukker eller sukrin, hvis du ikke bryder dig om sukkerrusen
Vi har flere gange også brugt den til fester som dessertmedis og frugt. Hun kom det hele i blenderen på en gang, sammen med ekstra mørk chokolade og kogende vand og så ind i ovnen - og det blev en super god meget tung, fugtig og intens smagende kage, der smager særligt godt sammen med flødeskum eller vanilleis
Så vi svingede ind forbi Lidl og købte lidt mørk chokolade. Men lækre fyldte chokolader, chokoladekage, is, flere kager, påskeæg (med marcipan og nougat) og jeg skal komme efter dig