a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. A. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a
TraditionallyRisaalamande is the dessert we eatChristmas eve or at one … Continue reading → . I found this dessert recipe on Valdemarsro’s blog last month
Nogle af retterne er blevet ganske ok og velsmagende, de harbare ikke kunne erstatterisalamandenjuleaften og jeg harsavnet den dessert, som jeg ellers kun spiser den ene gang om året
en dessert, som I får opskriften på senere her på bloggen. Da vi er i november endnu, og der er stor kærlighed til chokolade i Christiansfamilie, er det ikke risalamande, vi skalhave, men noget mere chokoladeagtigt
Jeg harerstattet de almindelige ingredienser med sundere alternativer, og jeg synes bestemt ikke at denne opskrift kun hører til i julen, men kan nemt spises som morgenmad eller dessert gennem hele året
Jo, jeg tror det bliver en fin lille forret til en aften, hvor der også skal være plads til andmed rødkål og brunede kartoflersamtrisalamande til dessert
AftensmadDesserter Frokost MorgenmadSnacks Ingen kommentarer. Hører du til den gruppe, som gerne vil haverisengrødaf og til i løbet af vinteren, så kan du med fordel toppe din grød med lidt vitaminer, mineraler og kostfibre (som jo netop mangler ved den traditionelleudgave)