Jeg elsker mit job på Go’morgen Danmark, ikke fordi jeg derved bliver et mere “kendt” ansigt, men fordi jeg virkelig synes det er sjovt at formidle gode opskrifter og teknikker ud til danskerne
manden bager brødet. Indimellem er det krydderihandlerne, der sender deres lokkende dufte ud på gaden. I går sendte jeg blogawarden videre til fem gode bloggere
Du skal ikke ælte brødet. Jeg kan varmt anbefale jer at prøve opskriften, det er nemt og hurtigt at lave og smager rigtig godt og er velegnet her til påsken
Det kan være nogle fejl, vi lavede dagen før, som der rettes op på – hvis vi ikke har været gode nok til at give meldinger, tager for lange føringer eller lignende
Det eneste gode ved frugt er de næringsstoffer, der følger med. Det kan for mange virke ganske voldsomt at fraskære elementer som brød, pasta og kartofler
Med tiden kan vi blive immune overfor produkters naturlige smag, og lave indhold af salt, da vi er vant til den saltede smag det får under vores tilberedning
Faktisk er det ret kedeligt for tiden, fordi vi prøver at få formen tilbage efter vores ferie, hvor vi har gået lidt hårdt til den med snacksene, og der blev spist en del rugbrød