behøver ikke nævne hvor mange gange jeghar forsøgt at lave hvedesurdej. Husk hvis du ikkehar æltet dejen længe nok dagen forinden, så vil dejen ikke være så elastisk og højst sandsynlig gå i stykker
Iforbindelse med at jeg byggede nyt køkken, og blandt andet skulle have nye hårde hvidevarer, de gamle solgte jeg, hev jeg fat i en tanke, som har strejfet mig mange gang
Hvis den hæver ikøleskabet, så tag den ud og lad dejen efterhæve i en timestidi skålen på køkkenbordet, inden den forsigtigt skrabes ud på et meldrysset køkkenbord
Minpersonligehyldeblomst-favorit er min mors hyldeblomstdrik med citron og brun farin, men i år harjeg udfordret mig selv og lavet en lys udgave med rørsukker
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Jeghar testet det hele Ost, leverpostej, avokado, rejer, æg, makrelguf, agurk, peanutbutter og banan, stegt torskerogn eller humus er bare noget af det, jeg putter på min rugbrødsmad
Bland det hele godt sammen så du har en tør pulveragtigblanding. hvis æg og oliehar nogenlunde sammen temperatur optages de nemmere og du undgår at dinmayonnaiseskiller