Det opskrifter

Det veganske New York

Det veganske New York

Her får i et lille indblik i min oplevelse, og jeg kommer med mine anbefalinger til din egen tur rundt i det veganske New York
Det er dressingen, der gør ‘et

Det er dressingen, der gør ‘et

Og det kan være så knaldhamrende kedeligt. Især om vinteren og i det tidlige forår, hvor de friske grøntsager enten er dyrket i våd rockwool og på speed af gødning, eller dyrket i fjerne lande og plukket lang tid før, de egentlig var klar til det
DET ER SGU IKKE BOLLER!!!

DET ER SGU IKKE BOLLER!!!

S. å. k. a. n. d. u. v. æ. r. e. d. u. t. r. o. r. d. e. t. h. e. r. e. r. b. o. l. l. e. r. ,. m. e. n. n. e. j. v. i. s. k. a. l. h. a. ´. P. I. Z. Z. A. i. m. o. r. g. e. n. ". J. O. ´. S. F. A. M. O. U. S. P. I. Z. Z. A. S. ". o. g. n. ø. j. s. å. v. i. g. l. æ. d. e. r. o. s. D. e. n. b. e. d
Det kan man da kalde dumt!

Det kan man da kalde dumt!

H. v. o. r. f. o. r. k. a. l. d. e. e. n. g. r. ø. n. t. s. a. g. f. o. r. d. e. n. s. f. a. r. v. e. G. u. l. e. r. ø. d. d. e. r. (. O. g. s. å. e. r. d. e. j. o. f. a. k. t. i. s. k. o. r. a. n. g. e. ). A. l. t. s. å. d. e. n. p. e. r. s. o. n. ,. d. e. r. e. n. g. a. n. g. f. a. n. d. t. d. e
Det er risengrød........

Det er risengrød........

Ja, i fredags havde Oskar det heldigvis bedre men det skulle åbentbart kun holde indtil natten til mandag, hvor han så endnu engang havde høj feber
Grov knækbrød....det sunde fedt!

Grov knækbrød....det sunde fedt!

Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Kombinationen mellem det sprøde, søde og salte er så lækkert, og det smager dejligt forbudt
Er det pasta mon tro? (2-3 porsjoner)

Er det pasta mon tro? (2-3 porsjoner)

Her er det egg, ost og fiberrike psylliumfrøskall (fiberhusk) som skaper smak og konsistens. Uannsett om du er glutenallergiker, vegetarianer, lavkarboentusiast, eller bare er glad i mat, så er dette noe for deg
Skulle det nu være så svært? Macarons

Skulle det nu være så svært? Macarons

S. e. l. i. g. e. n. o. g. l. e. s. k. ø. n. h. e. d. e. r. j. e. g. f. i. k. l. a. v. e. t. i. f. ø. r. s. t. e. f. o. r. s. ø. g. J. e. g. v. a. r. p. å. b. e. s. ø. g. h. o. s. f. o. r. æ. l. d. r. e. n. e. i. K. ø. b. e. n. h. a. v. n. i. w. e. e. k. e. n. d. e. n. D. e. t. l. y. k. k. e. d. e
Det veganske Barcelona

Det veganske Barcelona

Jeg havde lavet min research hjemmefra, og fundet frem til nogen steder som solgte vegansk mad. Det eneste dårlige ved stedet var at der ikke var plads nok i pitaen til alt det jeg gerne ville have i den
Det her er mine egne vipper!

Det her er mine egne vipper!

Det går faktisk op for mig nu, at min gamle serum har holdt helt fra marts til november, hvor jeg de senere måneder bare har brugt den et par gange om ugen som vedligeholdelse
Det gode liv uden kød

Det gode liv uden kød

Men vi lægger lige ud med en aspargessuppe, da det er ved at være allersidste udkald for de friske asparges
DET ER SGU IKKE BOLLER!!!

DET ER SGU IKKE BOLLER!!!

Så kan du være du tror det her er boller, men nej. 400-450 g hvedemel (husk høj proteinindhold)10 g havsalt1/2 dl olivenolieHæld det kolde vand i en skål og rør gæren ud heri