Det opskrifter

294 Gem
Grov knækbrød....det sunde fedt!

Grov knækbrød....det sunde fedt!

Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Kombinationen mellem det sprøde, søde og salte er så lækkert, og det smager dejligt forbudt
125 Gem
Når det godt må tage laaaang tid

Når det godt må tage laaaang tid

Det passer bedst til min hverdag. Så jeg har fulgt Römertopfens (også kaldet stegesoens) renæssance med en vis undren
81 Gem
Det er saucen-der-gør-det wokret

Det er saucen-der-gør-det wokret

Rør saucen sammen og lad stå ved stuetemperatur imens du snitter alle grøntsagerne og skærer kødet i strimler
47 Gem
Det si'r muh!

Det si'r muh!

D. e. t. e. r. v. i. s. t. i. n. g. e. n. h. e. m. m. e. l. i. g. h. e. d. ,. a. t. v. i. h. e. r. h. j. e. m. m. e. e. l. s. k. e. r. r. ø. d. t. k. ø. d. D. e. t. e. r. n. o. g. e. t. ,. v. i. r. i. g. t. i. g. t. n. y. d. e. r. ,. o. g. v. i. e. r. o. g. s. å. s. å. k. e. d. e. l. i. g. e. ,. a
30 Gem
Det smager som kage - og så er det råkost. Gulerodssalat a la Vanløseblues

Det smager som kage - og så er det råkost. Gulerodssalat a la Vanløseblues

Det er den perfekte snack når du er lækker sulten, men ikke lige synes kage er svaret. Og jeg købte bogen lige på stedet
23 Gem
Det er dressingen, der gør ‘et

Det er dressingen, der gør ‘et

Og det kan være så knaldhamrende kedeligt. Især om vinteren og i det tidlige forår, hvor de friske grøntsager enten er dyrket i våd rockwool og på speed af gødning, eller dyrket i fjerne lande og plukket lang tid før, de egentlig var klar til det
10 Gem
Det her er ristet hjemmelavet rugbrød med avocado oven på og så er det krydret med lidt forskelligt

Det her er ristet hjemmelavet rugbrød med avocado oven på og så er det krydret med lidt forskelligt

Rist rugbrødet indtil du syntes det er nok. 1. Rist rugbrødet indtil du syntes det er nok. 2 skær din avocado i strimler
9 Gem
Det veganske New York

Det veganske New York

Her får i et lille indblik i min oplevelse, og jeg kommer med mine anbefalinger til din egen tur rundt i det veganske New York
9 Gem
Det lækreste lammekød

Det lækreste lammekød

Denne gang var det årets lam. Det hele er skåret flot op, og man skal kun dele de større portioner op i poser, så det passer til ens husholdnings størrelse
8 Gem
Det sundeste PANDEBRØD på kun 2 minutter - med masser af protein og fibre

Det sundeste PANDEBRØD på kun 2 minutter - med masser af protein og fibre

Jeg er blevet helt vild med dette pandebrød. Det har den mest fantastiske konsistens som et fladt indisk pandebrød, og smagen er også helt fantastisk, især taget i betragtning af det er både glutenfrit, mælkefrit og sukkerfrit
6 Gem
DET HER FÅR MUNDVANDET TIL AT LØBE

DET HER FÅR MUNDVANDET TIL AT LØBE

Til verdens nemmeste dessert, sådan én, der får mundvandet til at løbe, anvendes kondenseret mælk. Varm smørret i en gryde til det er flydende
5 Gem
Elsk det grønne … og denne lasagne

Elsk det grønne … og denne lasagne

Tænk sig, et nyt amerikansk studie har vist, at vores hjerne kan omprogrammeres til at elske det sunde
4 Gem
Det beste Gluten Fri Rugbrød jeg til dags dato har prøvet.

Det beste Gluten Fri Rugbrød jeg til dags dato har prøvet.

Glem alt om tørre og dyre færdigbagte rugbrød og hjemmebagte stenalderbrød der smager af alt for meget olie, jeg har fundet det beste rugbrød til dags dato
4 Gem
Det sunde fedt

Det sunde fedt

Fedt indgår i opbygningen af kroppens cellemembraner, det spiller en vigtig rolle i forhold til hormonproduktionen
4 Gem
DET ER SGU IKKE BOLLER!!!

DET ER SGU IKKE BOLLER!!!

S. å. k. a. n. d. u. v. æ. r. e. d. u. t. r. o. r. d. e. t. h. e. r. e. r. b. o. l. l. e. r. ,. m. e. n. n. e. j. v. i. s. k. a. l. h. a. ´. P. I. Z. Z. A. i. m. o. r. g. e. n. ". J. O. ´. S. F. A. M. O. U. S. P. I. Z. Z. A. S. ". o. g. n. ø. j. s. å. v. i. g. l. æ. d. e. r. o. s. D. e. n. b. e. d
4 Gem
Sig det med bacon (og asparges!)

Sig det med bacon (og asparges!)

Og det smager fantastisk. Til Tapas, som forret, som tilbehør. På pande, på grill, i ovn. 1, 2 eller 3 stykker bacon
4 Gem
Det nordiske køkkens bagside – eller hvad?

Det nordiske køkkens bagside – eller hvad?

Efter måneders tavshed er det tid til at få et par ord på bloggen igen. Det har længe været på tegnebrættet og vi glæder os helt ustyrligt til for alvor at åbne op