Der er utrolig meget evidens for, at de fibre, samt de bioaktive komponenter som findes i det hele korn, har sundhedsgavnlige effekter på mennesket - heriblandt reducere risikoen for tarmkræft samt mindsker risikoen for at udvikle type 2 diabetes
gjort dette med “fødevarer der snyder kunden”, hvor mange produkter lover mere, end hvad de reelt er – eller kalder sig for navne, som får dig til at købe det, men måske kun indeholder 3% af det de kalder produktet (eksempelvis Skyr boller). Journal of Diabetes & Metabolic Disorders 12
Ligeledes begik hjemmesiden KlogKost for ikke så lang tid siden den fejl, at kalde flæskesteg for en synder i forhold til diabetesudvikling, med henvisning til et studie der intet sagde om flæskesteg, men derimod om rødt kød generelt (altså, inklusive forarbejdet kød)
bollerDiabetes. Lad bollerne efterhæve i ca. Slå dejen ned, og del den i 16 stykker, der formes til lidt aflange boller. Du kan også forme bollerne med 2 spiseskeer. Bag bollerne ved 200⁰ C i 18-20 min