En pakke digestive 125 g smør 4 spsk sukker 1/2 l cremfraiche 38% vigtigt 1 lime 1 tsk vaniljesukker 5 spsk flormelis evt mere eller mindre , alt efter hvor sød en smag man ønsker. 3 store revne gulerødder 1 lille bakke blåbær 1 håndfuld pekannødder En håndfuld chokolade spåner Smørristet digestive. 1 håndfuld pekannødder En håndfuld chokolade spåner Smørristet digestive
Puréen, som er tilbage i sigten, skal ikke bruges i kagen, men kan serveres som tilbehør. Hæld blandingen over kagebunden og sæt kagen på køl i mindst tre timer, inden den serveres
5 digestive, knust til krummer. På små 15 minutter kan du bikse en lækker cheesecake sammen og med din yndling topping i form af marmelade efter smag og behag
digestivekiks. For i mine ører er det bare den perfekte kage. Knus digestive kiksene – evt. Men jeg synes nu faktisk at denne her lykkes ganske godt – og så er den utrolig let at lave (og hvis du har læst nogle af mine andre indlæg ved du at jeg elsker når kager er lette at lave)
Rør de fint knuste Digestive kiks med det smeltede smør. Jeg kom helt tilfældigt forbi programmet “Fionas himmelske kager”, og hun lavede en lækker cheesecake med brombær og hvid chokolade
Denne cheesecake er ret klassisk opbygget med en lækker kiksebund af digestive, en mild flødeostecreme med et twist af lidt citron samt en lækker blåbærgele og lidt friske blåbær på toppen
Den her kage er simpelthen for god til at være sand – Lækker, nem, hurtig og ret sund. Vi kunne på ingen måde nå at få den spist, så min hjerne gik naturligvis meget hurtigt i kagetanker