Her skulle jeg bruge det til rejer så jeg gemte halvdelen og rørte et halvt bundt hakket dild i. Noget af det man kan lave selv som giver den største smagsmæssige gevinst for den mindst mulige indsats er mayonnaise
Jeg har en seriøs kærligheds affære med dild for øjeblikket. Jeg har altd været vild med dild… Men har det ligefrem sådan for tiden, at jeg nærmest tilrettelægger mine måltider, så dild kan indgå så ofte som muligt
Jeg elsker denne salat for dens høje indhold af proteiner, det syrlige fra æblet og det søde fra rosinerne, friskhed fra æblecidereddiken og den cremede smag fra mayonnaisen
Hænd blandingen i en skål og rør mayonnaise og creme fraiche i. 100 g mayonnaise. Lad moussen stå på køl og sætte sig i 3-4 timer, før du pynter den med asparges, rejer, hårdkogte æg, dild eller karse. 100 g mayonnaise
Rejecocktail – Den klassiske rejecocktail består af icebergsalat, en rød dressing a la thousand-iceland-dressing og – naturligvis – rejer lagt i lag og pyntet med tomat, citron, dild og måske lidt kaviar