olie. Her på en bund af porrer og dild i mascarpone. olie og krydderier (f. Skær kartoflerne i både og vend dem i olie, salt, peber og dit yndlingskrydderi
Dilden hakkes eller klippes med en saks. 1 bundt dild. 3 spsk olie. 1 bundt dild. 3 spsk olie. Jeg har lige været på et meget spændende kursus i forbindelse med mit arbejde
Pisk æggeblommer med salt, peber, eddike og sennep så det bliver en luftig masse, kom derefter en smule olie i indtil det er rørt ud, så lidt mere og så bare i en jævn stråle mens massen bliver tykkere og hvidere
citrontimianblomster, ærteskud, purløgsblomster, stedmodeblomster, tallerkensmækker, dild, skovsyre og andet godt fra haven) og pynt med tørret arame-tang
Frisk dild. Jeg har dog valgt at lave min egen udgave af deres lækre mousse, da smørmængden godt kan blive lidt overvældende, og jeg foretrækker at bruge tun i vand i stedet for olie, som den originale opskrift foreskriver
Og hvis jeg havde haft det hjemme, så havde jeg kommet friske krydderurter i æggemassen, fx purløg, dild, basilikum eller persille for at tilføje yderligere smag
Tunmoussen serveres med lidt grønt – normalt vil jeg foretrække brøndkarse, men dild eller almindelig karse smager også skønt til – ristet brød og citron