Hak dilden fint og drys henover. Jeg er vild med snaps. Sæt glasset på bordet, og mærk selskabetGravad laks rødbede og peberrod1 lakseside2 spsk sukker2 spsk Maldon seasalt100 gr revet rødbede½ dl Aalborg Dild AkvavitBland sukker og salt sammen til det er helt blandet sammen
Selv er jeg generelt ret begejstret for dildsnaps, og fra Snaps Bornholm har den fået et ordentligt skud agurk også, sammen med lidt havtorn, og det gør den ikke mindre spændende
Brombærgravad laks serveret med frisk fennikel, dild og dehydreret ananas. snaps eller lign. dild. Hæld snaps ud over laksen og fordel resten af ingredienserne ud over i et jævnt lag
Brombærgravad laks serveret med frisk fennikel, dild og dehydreret ananas. snaps eller lign. dild. Hæld snaps ud over laksen og fordel resten af ingredienserne ud over i et jævnt lag
Vodka, gin, snaps eller urter som dild, koriander, lyng, gran eller hvad man nu lyster. Holder mig til peber og dild og så må smagen komme fra tilbehøret
Frisk dild. Snaps skal jo ikke indtages på tom mave. Dæk rugbrødet med et tæppe af frisk dild. Et par kapers drysses på og det hele toppes med en lille dusk dild
Smag til med (rigeligt) dild, sennep og salt og peber. Spis på grå sild med æblesnaps til. Den skal smage let røget, med lidt karakter af dild og forårsløg