Dild snaps opskrifter

Gravad laks med snaps, rødbede og peberrod

Hak dilden fint og drys henover. Jeg er vild med snaps. Sæt glasset på bordet, og mærk selskabetGravad laks rødbede og peberrod1 lakseside2 spsk sukker2 spsk Maldon seasalt100 gr revet rødbede½ dl Aalborg Dild AkvavitBland sukker og salt sammen til det er helt blandet sammen
Cool og velsmagende snaps fra Bornholm!

Cool og velsmagende snaps fra Bornholm!

Selv er jeg generelt ret begejstret for dildsnaps, og fra Snaps Bornholm har den fået et ordentligt skud agurk også, sammen med lidt havtorn, og det gør den ikke mindre spændende
Tunmousse med rejer og kold dressing

Tunmousse med rejer og kold dressing

Frisk dild. Snaps skal der jo også til, så vi medbragte også min hjemmelavede æblesnaps med vanilje, som vi lavede en ny omgang af i december
Sennepssild

Sennepssild

Pynt med masser af klippet dild og purløg. Det bedste jeg ved er sild til frokost skyllet ned med iskold snaps
Æblesild og sennepsild

Æblesild og sennepsild

Skønne sild til frokost bordet, skyl ned med en enkelt snaps og sørg for at få hængekøjen til en god lur
RIMMET LAKS til foråret

RIMMET LAKS til foråret

Vodka, gin, snaps eller urter som dild, koriander, lyng, gran eller hvad man nu lyster. Holder mig til peber og dild og så må smagen komme fra tilbehøret

Snapsetid!

Er du vild med kommen eller dild så gå da amok og lav en snaps der smager af – mine går dog i en noget andet retning
Skønne sild

Skønne sild

dild og rugbrød og evt. Til en dansk julefrokost hører sild og snaps, men jeg har. løg, æble og hakket dild
Sildemad

Sildemad

Frisk dild. Snaps skal jo ikke indtages på tom mave. Dæk rugbrødet med et tæppe af frisk dild. Et par kapers drysses på og det hele toppes med en lille dusk dild

Julefrokost - Oh snaps! (del 3)

Dild (og kørvel). Spis på grå sild med æblesnaps til. Smag til med (rigeligt) dild, sennep og salt og peber

Julefrokost - Oh snaps! (del 3)

Smag til med (rigeligt) dild, sennep og salt og peber. Spis på grå sild med æblesnaps til. Den skal smage let røget, med lidt karakter af dild og forårsløg