Server med forskellige dip eller til en indisk curry eller lign. Det traditionelle indiske Naan brød der normalt laves i en tandori ovn hvor dejen klaskes på siden af en opretstående stenovn og medmindre man er indehaver af denne ret store indiske ovn må man tænke alternativt og samtidig opnå den hårde varme som tilberederbrødet ved høj varme og kort bagetid
Jeg har endelig kommet frem til den lækreste mayo dip som jeg altid plejer at få på en restaurant der hedder CoccoBello i Randers, den passer bare perfekt til at sidde og dyppe sit brød, kiks eller pomfritter/kartofler i, men pas på den er vanedannende
En god tid til thai-inspireret mad, før de nye danske grøntsager kommer og overtager scenen. For uden masser af brød, ris eller kartofler bliver en dansk bondemand hurtigt svækket, bleg og uklædeligt mager
Og tilføjbrød, hvis du er mere sulten. på en pande og pisk de øvrige ingredienser tildippen sammen. Puha, når det er så varmt, så har jeg ikke lyst til at sætte de store tunge måltider til livs
Persillepesto er lækkert som diptil grøntsagsstænger, som ”mayonnaise” på sandwich, som ”smør” på brødet, tilbehørtil pastaretter, i salater, til at smøre på kyllingen inden den steges i ovnen, blandet ind i blomkålsris og meget, meget mere
Brugte resten af saucen som extra diptilbrødet. Som sagt stod jeg i køkkenet et par timer, først skulle brødet laves og mit mål var at få de to forskellige dip (hvordan siger man det i flertal
diptil et godt brød. Problemet var at jeg havde lidt travlt og derfor tog en anelse for let på, at der skal MEGET lidt olie i ad gangen til at starte med
Cremen gør sig også rigtig godt, som en lækker diptil nye rå og/eller grillede grøntsager. Vi fik salaten til grillede nye gulerødder, ovnbagte søde kartofler/sweet potatoes, grillede forårsløg og grillet ciabatta
Den er som en frisk, lidt tyk, pesto, og den smager skønt som tilbehørtil fx salater eller pasta, i sandwiches eller bare som diptil et lækkert stykke brød
Men jeg fik alligevel stykket en rimelig menu sammen med en lækker gazpacho til forret, kyllingelår marineret i citronolie med bønnesalat, diverse grøntsager, dips og rice crackers samt “minifoccacia” (baseret på denne opskrift