Jeg lavede dejen i min foodprocessor – det går super stærkt – men dejen kan selvfølgelig også laves ved at smuldre smørret i melet og sukker, og så samle dejen med æggeblommerne
)2 æg300g kokosmel250g sukker2 dl vand1 brev cremepulver (fx Dr. OetkerKagecreme 85g)Evt 100g mørk chokoladeBland alle ingredienserne sammen i en stor skål
Et drys vaniljepulver. Oetker. Kagecremen. Vej mel af af (jeg brugte fuldkorns ølandshvede til disse boller, da det var hvad jeg lige havde, men du kan sagtens bruge andre typer mel) og tilsæt bagepulveret gennem en sigte
En hurtigere udgave af cremen er, at lave den på Dr. Oetker vanilje kagecreme i stedet. Gårsdagens babykage med banancreme var en stor succes, så her kommer opskriften på cremen, der er lavet på friske bananer, frem for banan aroma
Kom dejen ud på et meldrysset bord og ælt den til den er smidig. Oetker. Hæld kokosmælken (jeg brugte en cremet økologisk fra Änglemark) op i en skål og tilsæt et brev kagecreme under konstant omrøring med piskeris
kagecreme fra Dr. I morgen fejrer de fastelavn i min søns børnehave, og børnene skal spise fastelavnsboller, som nogle af forældrene frivilligt medbringer
Bedre sent end aldrig, siger man. - OetkersKagecreme). Normalt bruger man ikke creme i semlor, men fordi jeg er fan af kagecreme, har jeg skiftet det ud med marcipan og mælk
½ brev Dr. Oetkerkagecreme. Pisk kagecreme-pulveret sammen med sødmælken og sæt den på køl et kvarter. Pisk kagecremen godt igennem og vend så flødeskummet i, så det bliver en homogen masse
fra Dr. Oetker eller Maizena). Pisk kagecremen igen og smør den på den afkølede tærtebund. Prik huller i dejen med en gaffel for at forhindre, at der dannes luftbobler under dejen ved bagning