cremefraiche. olivenolie. Varm pitabrødene og fyld med salat, gulerødder, laks og dressing. Rør cremefraiche med hvidløg og dild og smag til med salt og peber
Dressing. cremefraiche rørt op med salt og hakkede friske krydderurter. vinaigrette på hyldeblomsteddike eller hvidvinseddike (eddike pisket med olivenolie, salt, peber og honning til en delikat syrlig-sød smag)
neutral sødmælksyoghurt (kan erstattes af andre yoghurttyper, fromage frais eller cremefraiche). Hak krydderurterne fint, pres limesaft over og til sidst hælder du lidt olivenolie over
hvad du nu har valgt til dressingen, sammen med salt, peber, sennep og. olivenolie. olivenolie. 1 dl skyr, cremefraiche, kvark. 1 dl skyr, cremefraiche, kvark
Cremefraiche/skyr. Olivenolie. Samtidigt eller efterfølgende kan man lave en guacamole (1 avocado, 2 spiseskeer skyr/cremefraiche, nip salt, 1 fed hvidløg), som bruges i stedet for ketchup eller andre kedelige ‘dressinger’