Rør en dressing af olie ogeddikeog vend den i grøntsagerne. Slå æggene ud i en foodprocessor eller blender og tilsæt mælk, mel, bagepulver, sauterede løg og spinat
Det er meget anvendt i det nordafrikanske og mellemøstlige køkken i hummus, dip ogdressinger. Der bør altid indgå lidt syre i form af citron eller eddike i dressingen - det får tahinen ned fra ganen igen
Hvor meget af dressingen, der skal blandes op i salaten afhænger lidt af hvor meget dressing du synes passer til - så hæld lidt i af gangen og bedøm selv
Hovedret med hamburgerryg, spidskålssalat, bønnefritter, olie/eddike-krydderdressing. Hæld dressingen over salaten og lad den stå på køl - gerne et par timer
Tomatsovs, kartofel-bacon blanding (kogte kartofler i stykker, blandet sammen med bacon i stykker medmælkog maizena + fiber mel, til en flødekartoffel-konsistens), lidt ruccula og revet parmesan til pyntDesuden havde jeg lavet salat ogdressing til bestående af æblecider eddike, rapsolie, et par dråber citronsaft, salt og peber
Vend rødbederne i dressingen. nogen der køber aviser ogdermed betaler, for at læse mine artikler og. Aftenen efter tager vi afsked med B&O, med en menu fra
Lav en dressing af eddike, olie, salt og peber og hæld over salatbladene. Pisk æg, mælk, sennep, salt og peber sammen og hæld det over skiverne, pres dem let ned så de suger væsken til sig