Kombinationen af citron, salt, hvidløgog olivenolie er meget almindelig i dressinger på de kanter, ogpersillen gør det også ganske godt… Jeg må indrømme, at mit hjerte banker for det mellemøstlige køkken
Der er ikke overvældende mange forskellige opskrifter, men dog alligevel en del, jeg tager med f. denne ranch dressing, der var med til at smagssætte min aftensmåltid igår
Pesto kan spises på tynde skiver af ristet rugbrød, eller som dip til gulerodsstave, på sprøde hjemmelavede kiks – se andre steder på bloggen – eller brug det som dressing på kartofler
Hvis dressingen er lidt for tyk kan den røres lind med en lille skefuld creme fraiche. Dressingen som vi fik til er bare super lækker og har den der lækre umami smag stammende fra parmesanosten
Det hele blendes til det er en lind masse og dippen kan nydes som den er med grøntsagsstænger, som en slags yoghurtdip over kylling i ovnen, koldt som dressing på salat eller smurt på stenalderknækbrød eller riskiks
Ingredienserne til dressingen blandes og stilles ligeledes i køleskabet. Dressing. Alle grøntsagerne skæres i passende stykker, og blandes sammen med den afkølede bulgur, saften af citronen og hakket persille