I anledningen af Heines fødselsdag, får du her opskriften på en sand herresteak, krydret med Nordisk Tang's nye stjerneskud i sortimentet - Tangkrydderi
Sammen med mango, lilla spidskål, de lidt syrlige blåbær (eller hindbær), samt en lækker limedressing med soya og Grillkrydderiet fra Nordisk Tang, får du en helt unik smagsoplevelse grundet dens indhold af røget chili og tang
Men næsten mindst lige så vigtig som opskrifterne i bogen, og nok med længere levetid end de konkrete opskrifter, så indeholder bogen også præcise og lødige kapitler om olier og eddiker, hvor der både gennemgåes typer, smage, tilblivelsesmetoder, og anvendelsesmuligheder, om ‘vådt, blødt og sprødt’, hvor der gives nogle grundopskrifter på dressinger, dyppelse og sprødt drys
Bed aldrig om salat-dressing. Det her er et almindeligt syn i det nordiske køkken. Cæsarsalat, Pasta Alfredo og Kebab-pizza er absolut ikke italienske retter
Skær alle grøntsagerne ud i mindre stykker og kom oveni din dressing. I så fald, er du sikkert introduceret for Nordisk Tang's to nye stjerneskud i deres sortiment - Tangkrydderi og Tang Tørpesto
Dressing. Den er skøn, sund og helt i stil med madmoden med at bruge årstidens nordiske grøntsager. Jeg fik lov til at få denne opskrift på rosenkålssalat