Form farsen til kugler, rul dem i mel og steg dem i olie. Herefter blender du kikærter, hvidløg, æg, spidskommen, koriander, persille, citronsaft, salt og peber
Som tilbehør lavede vi en salat af en rest kogte nye kartofler og hakkede rødløg i en mild olie/eddikedressing og en grøn salat af salatblade fra tagrenden i drivhuset og basilikumblade
Tilsæt derefter langsomt olien i en tynd stråle, imens foodprocessoren kører. dild, purløg, rosmarin, timian, persille, estragon eller “herbes de provence”
olie til stegning. hvidløg, mel, spidskommen, koriander, persille og æg. finthakket persille. Skær kødet i strimler og fyld det i pitabrødene med salt, mynteblade, agurk, tomat og dressing
Dressing. Olie. Bredbladet persille hakket. Pisk Dressingen sammen. Kom salaten i en skål, bland resten af ingredienserne sammen med Dressingen og hældt det over salaten
Pisk olie, citronsaft, tørret mynte og knust hvidløg sammen til en dressing, og smag til med salt. Det er en blanding af forskellige grøntsager, croutoner af flad- elle pitabrød og en lækker dressing
Dressing der passer rigtig godt til den krydrede laks. Hæld resten af olien i og blandt godt rundt. Bland hvidløg, purløg og persille sammen med creme fraiche