Dressing til bagekartofler opskrifter

Panerede kyllingelår med flødekartofler (Nigellas Kartoffelgratin)

Panerede kyllingelår med flødekartofler (Nigellas Kartoffelgratin)

Selve pastasalaten, eller rettere sagt dressingen husker jeg ikke som noget der faldt i min smag. Havde egentlig tænkt at jeg "bare" ville marinere kødstykkerne, men mens jeg sad og kiggede på forskellige opskrifter, så kom jeg til at tænke på en opskrift jeg prøvede for en del år siden
Roastbeef "Sous vide" med røsti og tzatziki

Roastbeef "Sous vide" med røsti og tzatziki

Nu skal agurken tilsættes, men "knug" agurken for, at få det overskydende væske ud og tilsæt det afvandede agurk tildressingen, og smag først nu dressingentil med salt
Bagte rødder med pærer

Bagte rødder med pærer

Blend gorgonzola med yoghurt til en flydende dressing. Dryp dressingen over. 2 bagekartofler. Tænd ovnen på 225 grader varmeluft
Mortens aften

Mortens aften

Knus rosa peberen i en morter og tilsæt dem i dressingen. Smag til med havsalt og peber og dryp dressingen udover salaten
Grundforløbs-eksamens-RET

Grundforløbs-eksamens-RET

Derudover lavede jeg en dressing af skyr, frisk basilikum og hvidløg, smagt til med lidt hvidvinseddike, honning, salt og hvid peber og en koldhævet fuldkornsbolle
Kalkunbryst på grøntsagsbund

Kalkunbryst på grøntsagsbund

Tilbagekartoflerne laves en dressing af creme fraiche, citronsaft, persille, salt og peber. Hvis man laver bagekartoflertil, kan man med fordel bage dobbelt så mange som man skal bruge - så kan man lave fyldte bagekartofler dagen efter
Bagte kartofler med krydderdip

Bagte kartofler med krydderdip

Dressingen blev blandet af olie, æbleeddike, sennep og honning. Læg kartoflerne på ovnristen og tilbered dem ca
Sund fastfood

Sund fastfood

lave en anden dressing, hvis du har børn der ikke bryder sig om pesto. Hos os er søndagen tit en dag vi har lyst til fast-food, men hvorfor ikke lave det sundt
Babysalt med bagte rødder og pærer

Babysalt med bagte rødder og pærer

Blend gorgonzola med creme fraiche til en flydende dressing. Dryp dressingen over. Inspirationen til den her opskrift har jeg fra "Sæson for god smag"
Madplan uge 16 - 2012

Madplan uge 16 - 2012

Bagekartofler med Kylling i baconsvøb, frisk salat og hvidløgsdressing. Pitabrød med creme fraiche dressing og karrydressing

Provence kylling m/ hvidløgsdressing

Stil fadet på bordet ved servering, med dressingen, grovflutes og en grøn salat. Brug skyen til at hælde ud over kylling og kartofler ved servering

Steak and cole slaw

Rør dressing af græsk yoghurt, eddike, sennep og sukker. Smag til med salt og peber. Bagekartofler. Vend grøntsagerne i dressingen