Fiskefrikadellerne steges i lidt olie. Fiskefrikadellerne steges i lidt olie. Fiskefrikadeller 483 kcal pr. Fiskefrikadeller 483 kcal pr. 1450 kcal i alt400 gram Fiskefars 600 kcal1 stk porre 60 kcal1 stk peberfrugt 35 kcal3 stk snackpeber 105 kcal450 gram kartofler 360 kcal450 gram blomkål 110 kcal3 dl Neutral skyr 180 kcalsmag til med purløgsmag til med dildsmag til med citronsmag til med saltsmag til med peber. (der bliver cirka 18 små fiskefrikadeller)Dressingen blandes efter smag. 6 fiskefrikadeller, 150 gram kogte kartofler, 150 gram blomkål, 1 peberfrugt, og ca 1dl dressing. (der bliver cirka 18 små fiskefrikadeller)
Der til har jeg smørdampet noget spidskål med gulerødder og vendt med lidt røde linser og så en super lækker sød/stærk dressingtil som passer godt sammen med tunfrikadellerne
Jeg elsker alt med peanutbutter og alt asiatisk, og den cremede peanutbutterdressing går super godt til de sprøde grøntsager, den stegte ost og nudlerne
Dressing. Server tilfiskefrikadellerne eller andet kød/fisk. Salaten var utrolig god, og indeholder primært ingredienser, der er til at få her i efteråret
Mængden og smagen varierer meget alt efter hvilken karry man bruger, så husk at smage til undervejs, og gurkemejen er tilsat for at gøre dressingen mere gul, det er begrænset hvor meget smag, der er i det krydderi
smage vores dressingtil med eller krydre vores kød med. Vil du hellere sammensætte din egen muffinsdej og røre din dressing sammen, finder du masser af opskrifter her på bloggen
Dressing. Tilsæt salt og kog kartoflerne ca. Fiskefrikadeller. ) Form fiskefarsen til små ovale boller. ) Servér fiskefrikadeller med kogte kartofler og sprød kålsalat
Stildressingentildækket i køleskab indtil servering. Skær stegen i skiver, og servér med agurkerelish, indkogt sky, dressing og kartofler drysset med forårsløgtoppe
Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber. Dressing. Her bliver den serveret med fiskefrikadeller, men vil sikkert også være god til svinekoteletter eller kylling