Dressing til marinerede bønner opskrifter

Grønne tacos!

Grønne tacos!

Dressing af sojayoghurt. Som du kan se på billederne herunder, blev det denne aften til “tacos” af spidskål med fyld af kartoffelsalat i en marinade af citron, olie, hvidløg og dild, stegt aubergine, løg og tomattern, majs, fintsnittet frisk spinat, majroe i tern og gulerod i tern

Bidt af Bittmann

Blandingen skal være sur-sød-salt på en behagelig måde, så du kunne bruge den tildressing (hvilket du kan tilsat lidt olie, når du har spist dine pickles)

Dressing til marinerede bønner

Smag til med evt. 1. Alle ingredienserne rystes / blendes sammen. 2. lidt mere sukker eller krydderier. 3. Opbevares i et glas med låg i køleskab

Marinerede bønner

Dressingen rystes godt sammen og hældes over bønnerne. Dressingen er en sur-sød eddikedressing. Stilles koldt og skal trække ca

Marinerede bønner

Bønnerne koges i letsaltet vand. kom først bønnerne i, når vandet koger. Bønnerne dryppes af og lægges i et fad

Pitabrød med shawarma

Bland fromage frais og dressingmix. Lad det marinerede kød stege ved jævn til god varme, til det er gennemstegt

Lækre salater

Salat er meget andet end en grøn salat, tomater, agurk og dressing. Og salat kan både være dejligt tilbehør eller en selvstændig frokost- eller forret