Grøntsagerne blandes i dressingen, som bagefter stilles på køl indtil kødet er klart. Weekenden bød på Pulledpork, og mange vil nok mene at dette er langt fra den originale udgave, da denne udgave blev tilberedt i ovnen
Hakkebøf, kylling, fisk, ribbenssteg, tofu og noget grønt og lidt dressing af en eller anden art – kun fantasien sætter grænser – og du vil med garanti synes at du har lavet byens bedste burger
Grøntsagerne vendes i en dressing, der førhen bestod af olie og vineddike, men hvor der vel i den moderne udgave som oftest er indblandet noget mayonnaise
Min burger blev fyldt med salat, løg, agurk, champignon og pulledpork samt BBQ dressing. Da burgerbollerne var færdige i ovnen blev min kæreste burger fyldt med salat, agurk, squash og kyllingekød samt salsa dressing
Rør mayonnaise, chilisauce og salt til en dressing. Opskriften på pulledpork er fra Magasinet Mad, men jeg har lavet den en del gange efterhånden, så den er tilpasset vores smag
For et stykke tid siden var vi i Århus til Jacobs onkels fødselsdag, hvor de serverede hjemmelavet pulledporkburger med hjemmelavet burgerboller og det smagte FANTASTISK
Nu er jeg bare på ingen måder vild med coleslaw, jeg tror det er sennepssmagen i dressingen. Så blev det min tur til at få afprøvet pulledpork, hvilket jeg først for nyligt har smagt (ja, jeg er temmelig meget bagud i madtrenden, i know
Næste skridt var at bruge frisk citronsaft (det er dog ikke et must) og selv lave dressingen (på den % jeg ønskede og dermed den konsistens jeg gerne ville) og smage den til
Næste skridt var at bruge frisk citronsaft (det er dog ikke et must) og selv lave dressingen (på den % jeg ønskede og dermed den konsistens jeg gerne ville) og smage den til
Jeg er vant til at når jeg får coleslaw så er der rigtig meget cremefraiche i og dermed rigelig med dressing, men jeg synes at den her udgave er meget bedre