ca 30 stenfri druer, skyllet og halveret. 3) Bland salaten broccolibuketter, sprødt bacon, rødløg, pinjekerner og druer samme i en skål. ca 30 stenfri druer
J. e. g. h. a. r. n. s. o. l. i. d. b. å. v. m. t. u. ,. k. j. ø. F. f. (. æ. ). y. D. c. ". W. I. 1. 2. 5. é. p. V. P. S. M. -. G. 0. 3. N. x. K. H. B. R
Halver druerne og drys dem henover salaten. Salat med rucola, estragon, druer, gedeost og syltede rødløgSyltede rødløg2 rødløgLage. 200 gr rucola500 gr røde stenfri druer1 bundt estragon100 gr gedeost6 spsk rapsolieSalt og peberSkyl og tør rucola og estragon
V. a. r. i. f. u. l. d. g. n. m. e. t. ø. o. b. s. ,. v. k. h. y. j. p. -. å. æ. G. D. O. ". I. Æ. (. 4. ). 1. c. 2. 3. %. F. 0. 5. H. S. K. T. L. R. 6. 7. 8. P. 9. A. r l
Pærer, druer, valnødder og kiwi sammen. -)4 personer2 pærer skrællede og skåret i tynde bådeEn stor klase blå druer halverede4 kiwi skrællede og skåret i skiver6 spsk. 2 dl piskefløde pisket til skumAnret pærer, kiwi og druer i tallerkener
1 lille håndfuld blå druer (stenfri). 1 lille håndfuld grønne druer (stenfri). Så skal 3 af 4 figner i sammen med druer og “oliven” med i gryden og der simres i yderligere 10 minutter, hvorefter brysterne skal med og der afsluttes med en solid omgang simring i yderligere 15 minutter. 1 lille håndfuld blå druer (stenfri). 1 lille håndfuld grønne druer (stenfri)
G. o. d. ,. s. y. r. l. i. g. u. n. k. e. t. m. a. h. E. p. å. v. j. b. ø. f. F. 2. 0. -. 3. T. 4. 6. S. 1. C. è. î. c. P. R. æ. B. L. H. 5. D. I. ⋱. ⋮. ⋰. (. ¯. `. ´. ). &. *. ¸. ✿. •. ¨. ღ. ✿ G