Durum boller med honning opskrifter

Luftige gulerodsboller

Luftige gulerodsboller

Melet tilsættes herefter lidt efter lidt, start meddurum og den grove type, og mæt derefter dejen med hvedemel
Nem opskrift på koldhævet franskbrød

Nem opskrift på koldhævet franskbrød

Herefter kommes havregryn og durum mel i blandingen og til sidst røres hvedemelet i lidt af gangen til dejen er klistret uden at falde helt sammen
Sprøde frokostboller

Sprøde frokostboller

Pensl med vand og drys kerner på. 14 boller a 100 gram. 1 tsk honning. 200 g durummel eller sigtemel. 50 g durum kerner. Form ca 14 boller af 100 g , det gør at de er færdig bagte ens og samtidig. 14 boller a 100 gram 25 g gær. 1 tsk honning. 200 g durummel eller sigtemel. 50 g durum kerner
Boller med maltsirup

Boller med maltsirup

Bland vand, gær, salt og honning og tilsæt derefter hvedemel. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir - brug en ske som der dyppes i koldt vand inden bollen tages fra dejen

Luftige gulerodsboller

Melet tilsættes herefter lidt efter lidt, start meddurum og den grove type, og mæt derefter dejen med hvedemel
Dagens brød

Dagens brød

Brødet på øverste billede er et durum/hvede brød mens "Kuglerne" på det nederste billede er en selvopfundet opskrift på boller uden hvedemel
Støt Brysterne morgenbrød

Støt Brysterne morgenbrød

Tilsæt Durum og Hvedemelet og rør den endnu tynde grød godt igennem. Hvis du har tid så lad bollerne efterhæve en times tid, men de her er bagt med det samme og det fungerer også fint, men bollerne vil blive mere luftige hvis de efterhæver
Turen går til Krakow

Turen går til Krakow

Varm honningen op med vand og pensl brødene medhonningen. -Ja, der var jeg med min. honning. I Krakow myldrer det med børn og unge, der er

Forvandlingsboller

mel (hvedemel og grovmel, durum, havregryn og lignende, mest hvedemel). Basisopskrift på bollermed lige den smag du lyster