Du kan bruge de kerner, frø, gryn og meltyper du har i skabene, dog vil jeg råde til, ikke at lave for meget om på forholdene mellem fuldkorn og fintmalet mel, for stadig at opnå den luftige og lækre konsistens som bollerne får
Tilsæt salt, olie og durummel og rør rundt. Dit fyld kan du skifte ud alt efter hvad du er til, men sørg for at få tørret de fleste ingredienser for væske, så du ikke ender med en blød, våd dejbund
Leder du efter et alternativ til hindbærsnitten. Jeg vil anbefale at komme kagen i en form, men den kan godt bages uden (der er dog større risiko for, at fyldet flyder lidt ud)
Strø durummel på køkkenbordet og vend dejen ud derpå. Ciabatta er nok et af mine ynglingsbrød, ikke kun fordi det smager godt som det er, men også forde det kan varioeres alt efter hvad du skal bruge det til
Jeg udskiftede også rugmel med durummel for at gøre dem ekstra dejlige og luftig. Mmm, jeg fik jo bageamok i søndags - med at bage boller selvfølgelig, for jeg er stadigvæk for sund tilkage
I lørdags lavede jeg dej til disse skønne morgenboller. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bruge denne metode til at bage med, det er en super nem måde at få nybagte boller eller brød til morgen
hvedemel (til sidst)Blandes sammen i stort dejfad, evt. Tilsætter forskellige slags mel, hvedekerne, rugkerne, hele speltflager, havregryn – alt efter hvad der er i skabet og stort set kun økologisk