Dyreryg 3 opskrifter

Dyreryg fra Baden Baden

Dyreryg fra Baden Baden

3. 4. -. 6. p. e. r. s. o. n. 1. ½. k. g. d. y. a. f. m. l. t. ø. i. w. c. u. 2. 0. b. æ. S. v. T. h. å. K. ,. j. A. L. H. 5. M. U. N. C. F. P. e g
Stegt dyreryg med ingefærkrydresmør

Stegt dyreryg med ingefærkrydresmør

Den tyer jeg til, når jeg som den anden dag havde en dyreryg (rådyr), som skulle laves til et hold sultne middagsgæster

Vildsvinesteg

3 kg. løg5 peberkorn3 laurbærblade25 g. KødsuppeKødet vaskes, frigøress for sener og hinder og deles som dyreryg eller kølle, bankes derefter godt og lægges 1 døgn i marinaden. Steges ca 3 timer og dryppes ofte med den kogende suppe. 3 kg. 3 laurbærblade
Restaurant Fusion i Aalborg

Restaurant Fusion i Aalborg

Hovedretten bestod af dyreryg med pure på gullerod og strimler af græskar og en yderst velsmagende glace

Dyreryg med vildtsauce

Dyreryg med vildtsauce. 1 dyreryg. 2-3 spsk. 50 g smør. Salt og peber. 1/2 liter vildtbouillon (evt. vand og terning)

Dyreryg med svampe og kirsebær

3) Smag til med salt og peber. 0,33 bdt. 3 spsk. 700 g Dyreryg. Dyreryg med svampe og kirsebær. VIGTIG INFO. Retten indeholder ikke sovs eller tilbehør

Dyreryg

2 dl Fløde 13 %. 3 dl Rødvin. 3 stk Skalotteløg. 1,5 kg Dyreryg. 0,5 bdt. Persille, frisk. 20 g Smør, saltet. 1 tsk

Tilbehør til vildt

Dyreryg - hvordan steger man sådan en. november 2013 by Karen Engell Dalsgaard. Tilbehør til vildt. Posted on 8