Dyreryg i opskrifter

Dyreryg fra Baden Baden

Dyreryg fra Baden Baden

i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 4. -. 6. p. e. r. s. o. n. e. r. 1. ½. k. g. d. y. r. e. r. y. g. a. f. m. e. l. l. l. e. m. s. t. y. k. k. e. t. 1. t. s. k. s. ø. d. p. a. p. r
25 0
Vildsvinesteg

Vildsvinesteg

vildsvineryg eller kølle¾ l. Efter at være optaget heraf, ridses stegen i sværen med en skarp kniv, indgnides i salt og peber og lægges i en varm bradepande, det brunede fedtstof hældes over ryg eller kølle, hvorefter den kogende suppe tilsættes
43 0