Dyreryg i opskrifter

25 Gem
Dyreryg fra Baden Baden

Dyreryg fra Baden Baden

i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 4. -. 6. p. e. r. s. o. n. e. r. 1. ½. k. g. d. y. r. e. r. y. g. a. f. m. e. l. l. l. e. m. s. t. y. k. k. e. t. 1. t. s. k. s. ø. d. p. a. p. r
200 Gem
Stegt dyreryg med ingefærkrydresmør

Stegt dyreryg med ingefærkrydresmør

Den tyer jeg til, når jeg som den anden dag havde en dyreryg (rådyr), som skulle laves til et hold sultne middagsgæster
42 Gem
Vildsvinesteg

Vildsvinesteg

vildsvineryg eller kølle¾ l. Efter at være optaget heraf, ridses stegen i sværen med en skarp kniv, indgnides i salt og peber og lægges i en varm bradepande, det brunede fedtstof hældes over ryg eller kølle, hvorefter den kogende suppe tilsættes
1 Gem
Restaurant Fusion i Aalborg

Restaurant Fusion i Aalborg

Hovedretten bestod af dyreryg med pure på gullerod og strimler af græskar og en yderst velsmagende glace
56 Gem

Dyreryg med vildtsauce

Dyreryg med vildtsauce. vand og terning). Maizena til jævning. ribsgele. 1 dyreryg. 1/2 liter vildtbouillon (evt. 2,5 dl piskefløde
48 Gem

Dyreryg med rødvinssauce, hvide kartofler, brocolli og glacerede vindruer

Tag dyreryggen ud (skal dækkes til) - hæld stegeskyen fra og skum den for fedt. paprika. Skær dyreryggen for og kværn lidt sort peber over
32 Gem

Dyreryg med svampe og kirsebær

VIGTIG INFO. Retten indeholder ikke sovs eller tilbehør. En rødvinssauce, gastrique eller rødbedeglace vil være oplagt med en rodfrugtemos til
6 Gem

Dyreryg

Persille, frisk. 3 dl Rødvin. 2 stk Timian, kviste (frisk). 1,5 kg Dyreryg. 2 dl Fløde 13 %. 0,5 bdt. Persille, frisk
40 Gem

Tilbehør til vildt

Dyreryg - hvordan steger man sådan en. Tilbehør til vildt. Det er midt i jagtsæsonen, og jægersmænd og -koner står rundt omkring med masser af dejligt kød, der skal laves til spændende mad