Dyreryg i opskrifter

Dyreryg fra Baden Baden

Dyreryg fra Baden Baden

i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 4. -. 6. p. e. r. s. o. n. e. r. 1. ½. k. g. d. y. r. e. r. y. g. a. f. m. e. l. l. l. e. m. s. t. y. k. k. e. t. 1. t. s. k. s. ø. d. p. a. p. r
Vildsvinesteg

Vildsvinesteg

vildsvineryg eller kølle¾ l. Efter at være optaget heraf, ridses stegen i sværen med en skarp kniv, indgnides i salt og peber og lægges i en varm bradepande, det brunede fedtstof hældes over ryg eller kølle, hvorefter den kogende suppe tilsættes

Dyreryg med svampe og kirsebær

VIGTIG INFO. Retten indeholder ikke sovs eller tilbehør. En rødvinssauce, gastrique eller rødbedeglace vil være oplagt med en rodfrugtemos til

Dyreryg

Persille, frisk. 3 dl Rødvin. 2 stk Timian, kviste (frisk). 1,5 kg Dyreryg. 2 dl Fløde 13 %. 0,5 bdt. Persille, frisk

Dyreryg med vildtsauce

Dyreryg med vildtsauce. vand og terning). Maizena til jævning. ribsgele. 1 dyreryg. 1/2 liter vildtbouillon (evt. 2,5 dl piskefløde

Tilbehør til vildt

Dyreryg - hvordan steger man sådan en. Tilbehør til vildt. Det er midt i jagtsæsonen, og jægersmænd og -koner står rundt omkring med masser af dejligt kød, der skal laves til spændende mad