Dyreryg i opskrifter

Dyreryg fra Baden Baden

Dyreryg fra Baden Baden

i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 4. -. 6. p. e. r. s. o. n. 1. ½. k. g. d. y. a. f. m. l. t. ø. w. c. u. 2. 0. b. æ. S. v. T. h. å. K. ,. j. A. L. H. 5. M. 3. U. N. C. F. P. e g
Stegt dyreryg med ingefærkrydresmør

Stegt dyreryg med ingefærkrydresmør

Den tyer jeg til, når jeg som den anden dag havde en dyreryg (rådyr), som skulle laves til et hold sultne middagsgæster

Vildsvinesteg

vildsvineryg eller kølle¾ l. Efter at være optaget heraf, ridses stegen i sværen med en skarp kniv, indgnidesi salt og peber og lægges i en varm bradepande, det brunede fedtstof hældes over ryg eller kølle, hvorefter den kogende suppe tilsættes
Restaurant Fusion i Aalborg

Restaurant Fusion i Aalborg

Hovedretten bestod af dyreryg med pure på gullerod og strimler af græskar og en yderst velsmagende glace

Dyreryg med vildtsauce

Dyreryg med vildtsauce. vand og terning). Maizenatiljævning. ribsgele. 1 dyreryg. 1/2 litervildtbouillon (evt. 2,5 dl piskefløde

Dyreryg med svampe og kirsebær

VIGTIGINFO. Retten indeholderikke sovs eller tilbehør. En rødvinssauce, gastrique eller rødbedeglace vil være oplagt med en rodfrugtemos til

Dyreryg

Persille, frisk. 3 dl Rødvin. 2 stk Timian, kviste (frisk). 1,5 kg Dyreryg. 2 dl Fløde 13 %. 0,5 bdt. 20 g Smør, saltet

Tilbehør til vildt

Dyreryg - hvordan steger man sådan en. Tilbehørtil vildt. Det er midti jagtsæsonen, og jægersmænd og -koner står rundt omkring med masser af dejligt kød, der skal laves til spændende mad