Dyreryg p opskrifter

Dyreryg fra Baden Baden

Dyreryg fra Baden Baden

p. p. p. p. p. p. p. p. p. p. p. p. p. p. p. p. p. p. p. p. p. p. p. p. P. 4. -. 6. e. r. s. o. n. 1. ½. k. g. d. y. a. f. m. l. t. ø. i. w. c. u. 2. 0. b. æ. S. v. T. h. å. K. ,. j. A. L. H. 5. M. 3. U. N. C. F. e g
Stegt dyreryg med ingefærkrydresmør

Stegt dyreryg med ingefærkrydresmør

Og en af dem som virkelig kan sit kram med både tilberedning, temperatur og stegetider er Merete Harrsen og hendes "Helt Vildt"

Vildsvinesteg

Efter at være optaget heraf, ridses stegen i sværen med en skarp kniv, indgnides i salt og peber og lægges i en varm bradepande, det brunede fedtstof hældes over ryg eller kølle, hvorefter den kogende suppe tilsættes
Restaurant Fusion i Aalborg

Restaurant Fusion i Aalborg

Hovedretten bestod af dyreryg med pure gullerod og strimler af græskar og en yderst velsmagende glace

Dyreryg med vildtsauce

Salt og peber. Dyreryg med vildtsauce. 1 dyreryg. 2,5 dl piskefløde. 2-3 spsk. 50 g smør. 1/2 liter vildtbouillon (evt

Dyreryg med svampe og kirsebær

En rødvinssauce, gastrique eller rødbedeglace vil være oplagt med en rodfrugtemos til. Gastrique sauce finder der en opskrift her Vild med mad

Dyreryg

Persille, frisk. 1 spsk. 1,5 kg Dyreryg. 2 dl Fløde 13 %. 0,5 bdt. 3 dl Rødvin. 20 g Smør, saltet. 1 tsk. Salt, groft

Tilbehør til vildt

Dyreryg - hvordan steger man sådan en. Det er midt i jagtsæsonen, og jægersmænd og -koner står rundt omkring med masser af dejligt kød, der skal laves til spændende mad