Dyreryg opskrifter

Dyreryg fra Baden Baden

Dyreryg fra Baden Baden

4. -. 6. p. e. r. s. o. n. e. r. 1. ½. k. g. d. y. r. e. r. y. g. a. f. m. e. l. l. l. e. m. s. t. y. k. k. e. t. 1. t. s. k. s. ø. d. p. a. p. r. i. k. a. ½. t. s. k. w. o. r. c. e. s. t. e. r. s. a. u. s. e. 2. 0. 0. g. s. m. ø. r. 2. d. l. b. o. u. i. l. l. i. o. n. 1. t. s. k. t. ø. r. r. e. t
Vildsvinesteg

Vildsvinesteg

KødsuppeKødet vaskes, frigøress for sener og hinder og deles som dyreryg eller kølle, bankes derefter godt og lægges 1 døgn i marinaden

Dyreryg

1,5 kg Dyreryg. 2 dl Fløde 13 %. 0,5 bdt. Persille, frisk. 3 dl Rødvin. 20 g Smør, saltet. 1 tsk. Salt, groft. 1 spsk

Dyreryg med svampe og kirsebær

700 g Dyreryg. Dyreryg med svampe og kirsebær. VIGTIG INFO. Retten indeholder ikke sovs eller tilbehør. En rødvinssauce, gastrique eller rødbedeglace vil være oplagt med en rodfrugtemos til

Dyreryg med vildtsauce

Dyreryg med vildtsauce. 1 dyreryg. Dyreryg med vildtsauce. 1 dyreryg. 50 g smør. Salt og peber. 1/2 liter vildtbouillon (evt

Tilbehør til vildt

Dyreryg - hvordan steger man sådan en. Tilbehør til vildt. Posted on 8. november 2013 by Karen Engell Dalsgaard