Dyreryg opskrifter

25 Gem
Dyreryg fra Baden Baden

Dyreryg fra Baden Baden

4. -. 6. p. e. r. s. o. n. e. r. 1. ½. k. g. d. y. r. e. r. y. g. a. f. m. e. l. l. l. e. m. s. t. y. k. k. e. t. 1. t. s. k. s. ø. d. p. a. p. r. i. k. a. ½. t. s. k. w. o. r. c. e. s. t. e. r. s. a. u. s. e. 2. 0. 0. g. s. m. ø. r. 2. d. l. b. o. u. i. l. l. i. o. n. 1. t. s. k. t. ø. r. r. e. t
200 Gem
Stegt dyreryg med ingefærkrydresmør

Stegt dyreryg med ingefærkrydresmør

Den tyer jeg til, når jeg som den anden dag havde en dyreryg (rådyr), som skulle laves til et hold sultne middagsgæster
43 Gem
Vildsvinesteg

Vildsvinesteg

KødsuppeKødet vaskes, frigøress for sener og hinder og deles som dyreryg eller kølle, bankes derefter godt og lægges 1 døgn i marinaden
1 Gem
Restaurant Fusion i Aalborg

Restaurant Fusion i Aalborg

Hovedretten bestod af dyreryg med pure på gullerod og strimler af græskar og en yderst velsmagende glace
56 Gem

Dyreryg med vildtsauce

Dyreryg med vildtsauce. 1 dyreryg. Dyreryg med vildtsauce. 1 dyreryg. 50 g smør. Salt og peber. 1/2 liter vildtbouillon (evt
48 Gem

Dyreryg med rødvinssauce, hvide kartofler, brocolli og glacerede vindruer

Tag dyreryggen ud (skal dækkes til) - hæld stegeskyen fra og skum den for fedt. Skær dyreryggen for og kværn lidt sort peber over
32 Gem

Dyreryg med svampe og kirsebær

700 g Dyreryg. Dyreryg med svampe og kirsebær. VIGTIG INFO. Retten indeholder ikke sovs eller tilbehør. En rødvinssauce, gastrique eller rødbedeglace vil være oplagt med en rodfrugtemos til
6 Gem

Dyreryg

1,5 kg Dyreryg. 2 dl Fløde 13 %. 0,5 bdt. Persille, frisk. 3 dl Rødvin. 20 g Smør, saltet. 1 tsk. Salt, groft. 1 spsk
41 Gem

Tilbehør til vildt

Dyreryg - hvordan steger man sådan en. Tilbehør til vildt. Posted on 8. november 2013 by Karen Engell Dalsgaard