Salaten er asiatisk inspireret og fyldt med frisk spinat, edamamebønner, sukkerærter, æble, avocado og agurk, og så er den vendt med en syrlig-sød dressing lavet på friske koriander, lime, appelsinsaft og honning med et kick fra ingefær også
Jeg bruger ind imellem fintsnittet spidskål i stedet for agurk, men synes det vil være trist at undvære edamame sojabønner, gulerod, mango og avocado, ligesom nori tangen også er et must for mig
Min kæreste kendte ikke til edamame bønnerne, så jeg ville lige prøve at putte dem i denne salat. Start med at optø edamame bønnerne og skyld spinaten godt
Læg edamame bønnerne til optøning i køleskabet. Denne salat minder mig om hyggelig mad aften med tøserne, vi skulle have kylling m/ mozzarella og bacon og jeg skulle så medbringe salaten
Edamame nam nam. Kikærter er jo i sig selv fulde af proteiner, så vær ikke bekymret for mangel på proteiner, hvis du spiser sådanne banditter med en tilhørende salat på siden
Disse deller er inspirerert af falafel og fungere derfor godt til, salat, grønsager, pitabrød og rugbrøds madder, jeg har valgt at bruge kikærter og sojabønner, for at få godt med proteiner
*Edamame bønner er ikke Paleo, da det er en soyabønne. Denne salat kan sagtens gå som solo-tilbehør til din mad, men selvfølgelig, jo flere grøntsagsfade på bordet, jo mere grønt spiser vi