Pisk olivenolie, eddike, honning, salt og peber sammen til en syrlig dressing. dressing. Skær spidskålen over, fjern stokken, skær kålen i både på langs og så i fine strimler
eddike. Dressing. Halver spidskålen, fjern stokken, del kålen i både og snit kålen fint. Start med at vende køddet med lidt olivenolie, et skvæt mild eddike, salt og peber, og lad det trække mens resten af salaten laves færdig
Lav en dressing af saften fra to appelsiner, olivenolie, eddike, salt og peber. Farverig og velsmagende kålsalat med quinoa der får salaten til, at mætte godt, knasende pekannødder og en dejlig syrlig appelsindressing
Rødvingseddike (eller anden god eddike). Dressing af. Fennikel vandmelon salatGræsk salat a la PaleolivetJordskok-salatRevet rødbedesalatFintrevet rødbedesalat med vindruerRødbedesalat med stjerne-anisRødkålssalat med mandarin og karseSalat med skorzonerrødderSpidskålssalat med abrikoserSpidskålssalat (Lilla) med gulerødder og blommerSpiralsalat med kinaradisseSuper salat m spidskål, fennikel og ristede mandler
Dressingen laves ved at piske olien i eddiken og evt. hvidvinseddike/æblecidereddike. Spidskålen snittes – gerne lidt fint, da det derved har lettere ved at blive lidt blød af dressingen