Lav dernæst marinaden. Da jeg lavede retten fornyligt, blev det med tigerrejer, men jeg er mindst lige så stor fan af retten med enten marineret svinekød eller forårsruller (Cha Gio) - eller begge
Tilsæt olie og kødskiver til den ene skål, og rør i blandingen, så marinaden dækker al kødet. Bland forårsløg, skalotteløg, fiskesovs, karamelsauce, salt og peber til en marinade i en skål
Som tilbehør lavede vi en salat af en rest kogte nye kartofler og hakkede rødløg i en mild olie/eddike dressing og en grøn salat af salatblade fra tagrenden i drivhuset og basilikumblade
citron eller eddike. Marinade. Det jeg kunne lide ved bacon da jeg spiste kød, var den salte og røgede smag …og lad os indse det, kødet kommer jo ikke ligefrem “pakket” sådan direkte fra dyret vel
af marinaden og tilsæt olie, eddike og honning og pensl grønsagerne hermed. Når kødet er brunet på begge sider, hældes lidt af marinaden fra kødet på panden