Efterårs kylling opskrifter

Kylling i karry

Kylling i karry

RETTEN MED KYLLING I KARRY ER EN NEM FAMILIEVENLIG RET. Selvom kylling i karry måske er en lidt tung ret i dette sommervejr var det lage hvad jeg havde lyst til her den anden dag
Kylling med grønsager i tagine

Kylling med grønsager i tagine

Mit første måltid lavet i taginen var med kylling og. Og det blev der en dejlig kyllingeret ud af. Gnid kyllingestykkerne ind i Ras el Hanout og brun dem i
Kylling i Rød Karry

Kylling i Rød Karry

kyllingebryst i tern. Varm olien i en wok og steg kyllingen til den er lysebrun. Kylling i Rød Karry til 2 personer
Nem Paleo Pulled chicken i stegesoen - til alle lejligheder

Nem Paleo Pulled chicken i stegesoen - til alle lejligheder

Og i søndags kørte jeg i Fakta og fandt den største fritgående kylling de havde på hylden. Og nu har jeg jo allerede givet opskriften på Pulled pork, pulled beef og pulled duck i stegeso, så i dag får du kyllingen
Bulgur med hokkaido, æbler og feta

Bulgur med hokkaido, æbler og feta

Denne gang er det søde, orangefine græskar i selskab med syrligt-søde efterårsæbler, frisk persille og salt, cremet fetaost
Kylling-karry suppe

Kylling-karry suppe

Selvom kalenderen siger sommer nu, så siger vejret mere efterår, så derfor fik jeg i aftes lyst til at lave lidt efterårsmad
Hyldeblomstsnaps

Hyldeblomstsnaps

Maden er næsten færdig, for Christian lavede salaten i går, og jeg har langtidsstegt en kylling, som vi skal spise de næste dage
Foccacia brød

Foccacia brød

Så hvorfor ikke lave karrysuppen med fersken og kylling, som du finder lige her, og så bage dette dejlige brød til
Indisk med masser grønt og Naan

Indisk med masser grønt og Naan

Marinade til kyllingen. Kyllingen skæres i mindre stykker og lægges i kokos og krydderier. Derefter hældes kyllingekød og marinade i og steges videre
Bygotto med varmrøget laks, asparges og dild

Bygotto med varmrøget laks, asparges og dild

Nemlig denne virkelig lækre og efterårsagtige skål bygotto med varmrøget laks. asiatisk risgrød med kylling, forårsløg og peanuts / svampebulgotto med persille, tranebær og hasselnødder eller speltotto med edamamebønner og citron