Efterårs rodfrugter opskrifter

Efteråret nærmer sig…

Efteråret nærmer sig…

For nu er vi jo nået dertil, hvor alle de fantastiske rodfrugter kommer i sæson. Åh, hvem der kunne leve af rodfrugter året rundt
Linsegryde med rodfrugter

Linsegryde med rodfrugter

Steg løgene ved høj varme i omkring 5 minutter og kom så salt ved sammen med rodfrugterne. Når efteråret tager over og vinteren nærmer sig bliver gryderetter det helt store i mit køkken
Suppe med rodfrugter og indiske krydderier

Suppe med rodfrugter og indiske krydderier

Skræl rodfrugterne og skær dem. Tilsæt tern af rodfrugter, vend rundt. rodfrugterne er møre – ca. 500 g rodfrugter – skrællet vægt (jeg brugte 300 g. 500 g rodfrugter – skrællet vægt (jeg brugte 300 g
HURTIGE - RODFRUGTER

HURTIGE - RODFRUGTER

FORORD. Efterårets grøntsager (som kaldes frugter. ) For at gøre det til lyn-tilbehør, kan disse blot laves i mindre stykker
Oksekødboller i tomatsovs

Oksekødboller i tomatsovs

Tomatsovsen smager lidt af det begyndende efterår, da jeg brugte et par stykker af de nye og lækre rodfrugter i sovsen

Flyveklar

ugens menu uge 38 2014 – rodfrugter med Michelinstjerne. Jeg bliver blandt andet inspireret her. H e l e 3 t i n g
Langtidsstegt oksespidsbryst i rømertopf

Langtidsstegt oksespidsbryst i rømertopf

Forskellige rodfrugter og grønsager. Fyld op med grønsager og rodfrugter. Nu laves saucen af væden fra stegen og de forskellige rodfrugter, grønsager og krydderurter
Madplan: Efterårsmad

Madplan: Efterårsmad

Det er dømt vaffel-fest med grove gulerodsvafler toppet med hummus, frisk persille og ovnbagte rodfrugter
Gryderet med svinekød og chili

Gryderet med svinekød og chili

Det kan man også sagtens, for butikkerne er fyldte med skønne sæson grønsager som hvidkål, alverdens rodfrugter, porre og lækre græskar til næsten ingen penge
Spidskål i teriyaki

Spidskål i teriyaki

Jeg elsker når luften bliver friskere, vinden køligere, og så er det højsæson for kål og rodfrugter. Sensommer og efterår er min yndlings årstid
Ovnbagte gulerødder

Ovnbagte gulerødder

Normalt spiser vi mest ovnbagte gulerødder(og andre rodfrugter) i efteråret og om vintereren, men man kan nu sagtens spise det hele året rundt – og til alt slags kød/tilbehør
Rodfrugtsalat med feta og nødder

Rodfrugtsalat med feta og nødder

Jeg bagte blot skiveskårede rodfrugter blandet med lidt olie og timian, tog dem ud 40 minutter senere og blandede dem med en god feta og ristede hasselnødder

Pyntelige løsninger

ugens menu uge 38 2014 – rodfrugter med Michelinstjerne. Jeg bliver blandt andet inspireret her. H e l e 3 t i n g

ugens menu uge 39 2014 – gryderet med kikærter fra Marokko

I dag tager vi for alvor fat på efterårsmånederne. chips af rodfrugter. gyldne efterårsfarver. ______________________________________________________________________________________________________________________________