Vend kagen ud på en rist og pynt den efter ønske. Hæld et fyld over bestående af 125 g smør, 100 g kokosmel, 2 1/2 dl Dansukker Brun Farin og 1/2 dl mælk, der blandes og smeltes i en gryde. 1/2 dl Dansukker Brun Farin og
Det første hold blev lavet lige efter opskriften, der virker upåklageligt. Jeg har fået en flaske glukosesirup af Dansukker til test – glukosesirup, der kan sikre, at slik som karameller får den helt rigtige konsistens og ikke bliver grynede
Et fad eller bakke til at tørre sukkeret på bagefter. Du kan også blande flere farver sammen efter sukkeret er tørt og så får du en fin regnbueblanding
Tilsæt sirup lidt efter lidt og varm godt igennem. Kan derefter indfarves med pastafarver efter behov. 2,4 dl glukose sirup (passer med indholdet i flasken fra Dansukker). 2,4 dl glukose sirup (passer med indholdet i flasken fra Dansukker)