Tilsæt smør lidt af gangen og derefter æg. Efter det har samlet sig tilsættes mel under omrøring. Tykkelse er alt efter egen smag, men jeg kan godt lide når der er ca
Tilsæt smør lidt af gangen og derefter æg. Efter det har samlet sig tilsættes mel under omrøring. Tykkelse er alt efter egen smag, men jeg kan godt lide når der er ca
Kagen er faktisk bedst efter en nat på køl, serveret med en kugle is. Jeg var for nyligt med i smagspanelet i madbladet ‘Spis bedre’, hvor jeg blandt andet testede en opskrift, der mindede om denne – jeg legede dog lidt med opskriften og ændrede lidt flere steder, så den blev helt, som jeg bedst kunne lide den
Jeg falder indimellem over opskrifter som bare må prøves af, og jeg har efterhånden også været så heldig at finde et par livretter som vi får igen og igen
Desværre afhjalp det ikke problemet helt trods efterfølgende antibiotikakure, så i november, da han fik et stort tilbagefald, flyttede vi over til Tanddyreklinikken i Måløv, der har en af Europas førende dyrlæger i mund og tænder
Vinen er tør og har en fin eftersmag. Det er dog på sin plads her med en stor ADVARSEL - lav rigeligt med persillerodschips, og lav dem ikke i al for god tid inden middagen, idet de så med garanti forsvinder lidt efter lidt
Da jeg havde familien på besøg, skulle denne opskrift fra madbladet BBC Good Food prøves. For at lave låget til pie'en, kog kartoflerne møre - 10 15 minutter, alt efter hvor store stykker det er
Nå, men altså, for nylig fik han leversvigt og efter råd fra dyrehospitalet blev han aflivet. Vi blev enige om, at jeg skulle bage en kage til eftermiddagskaffen hos far, og jeg havde netop lagt denne opskrift til side som en “må-prøves-når-lejlighed-byder-sig”