Før jeg starter dagens indlæg, vil jeg gerne sende en varm tak ud til alle jer, der har sendt mig søde, støttende hilsner her på bloggen og på Facebook efter mit seneste indlæg
han hiver en pakke hakket okse frem og former den til dejligt store bøffer som han steger alt imens jeg dræner en dåse kidneybønner, blender den med diverse smagsgivere, rører “farsen” med loppefrøskaller hvorefter den formes til bøffer, pensles med lidt god olivenolie og til sidst bages
Tag det ud af vakuumposen og giv det et varmechok af en anden verden på en pande med lidt olie, efter du lige har krydret det en anelse med salt og peber
Gå efter den i vand/saltlage/brine, ikke i sirup. Jeg er en travlt fyr for tiden. Der er masser af ting at se til, så det der med at blogge opskrifter, det står ikke øverst på prioriteringslisten
Herefter skal kødet koges mørt i vand tilsat gulerødder, løg, porrer, selleri og en suppevisk, Kødet skal koges indtil det er mørt, hvilket i dette tilfælde var ca
I denne omgang blev den dog ikke lavet til min egen fødselsdag men Christians mors lige før jul, hvor vi havde dem oppe til boller og lagkage, eftersom jeg jo som sædvanligt ikke kan tage med ud at spise og fejre hende på den måde pga
Tænk sig, jeg anede ikke at syltede asier er gået af mode, men efter at have gennemset nettet for opskrifter på syltede asier, må jeg indrømme, at asier ikke er populære, der var forbavsende få opskrifter, derimod var der en del nedsættende kommentarer om asier, den forvoksede agurk
I efterårsferien tog jeg så et slag op af fryseren, jeg vil nemlig lave rullepølse. Saltlage. Jeg har efterhånden forsøgte mig med mange rullepølseopskrifter, men denne gang blev rullepølsen til på baggrund af tidligere erfaringer og fri fantasi