Så kom efterårsvejeret endelig og her sidder jeg, med tykke sokker på, tændte sterinlys, en varm kop the, lyden af regn udenfor og duften af nybagte hasselnøddesmåkager i hele huset
Jeg har de sidste par år bagt mine vaniljekranse efter Mette Blomsterbergs opskrift, som stammer fra bogen “Blomsterbergs Jul” (i øvrigt en virkelig god samling af julens opskrifter)
Jeg har LÆNGE ledt efter den marcipan der hedder ODENSE Overtræksmarcipan ekstra hvid, når jeg laver bryllupskager, da almindelig marcipan begynder at skille, så snart man tilsætter hvid farve
Manden savner lidt småkager så det måtte jeg jo lige lave. )Jeg plejer dog at udrulle dejen mellem 2 stykker bagepapir men da jeg sendte manden ned i kælderen efter noget igår ja så var døren gået i baglås så jeg måtte forme småkagerne i hånden da dejen har meget svært ved at hænge sammen
Hældte det ellers i lidt efter lidt, men til sidst kunne det ikke engang røres i med en ske. Masser af småkager af Jacqueline BellefontaineMen har undervejs kun tænkt, den her opskrift forstår jeg ikke
Kagerne skal være gyldne, og efter afkøling bliver de helt sprøde og knasende. På sådan en helt alm. tirsdag, hvem kunne så ikke godt have en knasende sprød havregrynskage
Jeg prøvede at putte noget i en tomatsauce kort tid efter jeg havde købt det – uden succes, og siden da har det bare stået på mit værelse og ventet på at jeg ville finde noget at bruge det til