Steg deller af farsen og server gerne med en eksotisksalat. Salaten kunne være spæde spinatblade, mango, ananas, chili, forårsløg og noget citronsaft/olie/fishsauce-dressing
Bland alle ingredienserne til salaten i en skål. Bland salat og dressing omhyggeligt og smag til med yderligere krydderier, før salaten anrettes og drysses med persille
En skøn hverdagsret, og en superdejlig salat. Salaten kan serveres til mange andre slags kød end svinekød, og smager også rigtig godt til en god ovnstegt kylling
Nogle af elementerne er en smule eksotiske i forhold til hverdagskøkkenet, men mange er også blot relativt normale og lettilgængelige råvarer, som er tilberedt på en mere eksotisk måde, hvilket jeg synes er en rigtig god kvalitet
Broccolisalat – Broccoli, tidligere kendt som aspargeskål, er en populær grøntsag i Danmark. Broccolien har sæson fra juni til november, og den kan koges, stuves, gratineres, steges eller bruges rå – for eksempel i en salat
Da jeg blev vegetar kastet jeg mig hurtig ud i div prøvninger med at lave bøffer, burger, frikadeller, for det høre jo til, alt andet er jo bare tilbehør og jeg fik enlig hurtig bikset en god rødbede bøf samme, men jeg oplevet hurtigt at jeg enlig spiste det samme som før, bare lavet på en anden måde og det fandt jeg enlig lidt kedsomligt, jeg ville gerne bevæge mig ud i mere eksotisk mad, da dansk mad enlig ikke siger mig så meget, da det ofte er meget tung spise, så at stå og lave bøffer og frikadeller, er noget jeg gør meget sjælendt, jeg vil hellere grille en aubergine til min burger, men jeg laver da nogle deller engang imellem, da de super gode til madpakken og når jeg nu engang imellem for lyst til en omgang boller i karry og kartofler med sovs
Min kæreste og jeg har bestemt os for, at det nytårsaften skal være to forretter - den ene er en asiatisk suppe, og denne er en restylet udgave af rejecocktail - det danske, lidt asiatisk og lidt eksotisk
Her er opskrifter med tydeligt nordisk præg, som Lammefjordsgulerødder og byg med kvædevinaigrette, og lækre eksotiskesalater som fx en Marokkansk gulerodssalat, der blev testet med succes i går ved grillen
Alt fra de klassiske nødder og chokoladedrys til de mere eksotiske skumfidus-creme, chocolate hot fudge, noget kanelknas og, og, og… der var så mange forskellige ting, at det var svært at vælge